Skolen har et velfungerende og veludstyret computerlokale, som lærerne kan booke i forbindelse med det daglige arbejde. I forbindelse med diverse tests, afgangsprøver mv., stiller skolen ligeledes pc og printer til rådighed.
Skolen er udstyret med et velfungerende trådløst netværk, så det er muligt at logge på nettet overalt på skolen.
Skolen forventer pt., at alle elever fra 7. klasse kan medbringe pc til brug for den daglige undervisning.

Mange elever i de større klasser medbringer dagligt egen pc til brug i undervisningen, og forventningen er, at alle elever, når det kræves, medbringer pc til undervisningen i 8., 9. og 10. klasse.
I takt med den digitale udvikling må det forventes, at alle elever på et endnu tidligere tidspunkt vil blive bedt om at medbringe egen pc.